Over ons

Wij hebben verschillende merken en modellen auto occasions

Veel merken en types zijn zo gewild dat deze eigenlijk altijd wel in voorraad zijn. Bijvoorbeeld modellen van: Volkswagen, Toyota, Citroën, Renault, BMW, Audi, Ford, Opel, Peugeot, Kia, Skoda, Mercedes, Volvo, Hyundai, Nissan, Fiat, Seat, Suzuki, Mitsubishi, Alfa Romeo, Honda, Mazda, Dacia en nog heel veel andere merken!

Maak uw keus, kijk rustig rond en vraag gerust aan WK Autobedrijf waar de betreffende occasion staat voor meer informatie!

Occasion kopen met of zonder automaat?

U zoekt een tweedehands auto met automaat? Met airco en cruise control maar zonder open dak? Of juist liever met een trekhaak of een aantrekkelijk energielabel? Navigatie aan boord, lederen bekleding en elektrisch inklapbare spiegels? U kunt kiezen of u alleen de voorraad van uw eigen  WK Autobedrijf of juist het complete aanbod van alle WK Autobedrijf in Nederland wilt zien. We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk.

Follow us

Waleed Kokash

"
Altijd hoogwaardige ocassions op voorraad

Boek een testrit !!!

Veelgestelde vragen

De auto’s van Alphabet zijn te allen tijde door de merkdealer volgens fabrieksvoorschrift onderhouden tijdens het leasecontract. WK Autobedrijf is één van de weinige leasemaatschappijen die hier bewust voor kiest. De complete onderhoudshistorie en het eventuele schadeverleden van de tweedehands auto zijn inzichtelijk voor u, hierover hebben wij geen geheimen.
Nee, wij staan voor transparantie en duidelijkheid. Alphabet Occasions hanteert een duidelijke prijsstelling inclusief BTW (voor personenauto’s). Deze prijs is inclusief volledige reiniging, afleveringscontrole bij de merkdealer, 6 maanden/maximaal 15.000 kilometer garantie bij uw lokale merkdealer en tenaamstelling van uw nieuwe auto. Ook de vrijwaring van uw inruilauto wordt kosteloos door ons verzorgd. Auto’s die worden ingezet voor koeriersdiensten of die als taxi, lesauto of huurauto fungeren zijn uitgesloten van garantie.
Ja, wij ruilen uw auto graag in. Hiervoor moeten wij uw huidige auto bij één van onze locaties kunnen inspecteren om tot een juiste inruilwaarde te komen. Deze inruilwaarde geldt bij alle vestigingen van WK Autobedrijf. De taxatie van uw auto neemt ongeveer 30 minuten in beslag.
Indien u besluit tot aankoop van een auto over te gaan, zullen wij allereerst een koopovereenkomst opstellen. In deze overeenkomst worden alle gemaakte afspraken vastgelegd zodat hierover geen onduidelijkheden kunnen bestaan. Tevens wordt uw eventuele inruil vermeld in de overeenkomst en natuurlijk zijn de garantiebepalingen standaard inbegrepen. De auto wordt vervolgens rijklaar gemaakt bij de merkdealer volgens afspraak. Wij nemen daarna contact met u op om een afspraak te maken voor de aflevering.
Uw betaling dient te zijn bijgeschreven op onze rekening voordat de aflevering van uw auto plaatsvindt. Tevens is het mogelijk uw betaling middels een Pinbetaling tijdens de aflevering van uw auto te voldoen. Bij de meeste banken is het mogelijk om uw Pinlimiet te verhogen, informeer hiervoor bij uw bank. Contante betalingen accepteren wij ook.