Perfecte occasions voor u uitgekozen
audi-rs3-kopen

WK Autobedrijf

Voor betrouwbare occasion bent u bij WK Autobedrijf aan het juiste adres. Wij verkopen tweedehands auto’s en ook nieuwe auto’s met een laag bouwjaar. Kort geleden zijn wij gestart met het kopen en verkopen van auto’s zoals Audi, Volkswagen, BMW en Mercedes Etc. Wij zijn gespecialiseerd in laag geprijsde auto’s met een acceptabele km-stand. Wij zijn ook geïnteresseerd in uw auto. Bent u op zoek naar een betrouwbare dealer voor koop of verkoop van een auto? Kom langs bij onze showroom in Zoetermeer of neem een kijkje bij onze occasions op de site.

Ruime keuze aan diverse occasions

De tweedehands auto die helemaal voldoet aan uw wensen staat waarschijnlijk al ergens in Nederland voor u klaar. Vakgarage biedt een landelijke dekking en is daarom altijd vertrouwd dichtbij. Vakgarage heeft occasions in voorraad van precies het merk en model dat u zoekt. Onze Vakgarages hebben allemaal hun eigen voorraad tweedehands auto’s. Dat zijn goede en betrouwbare auto’s met een historie die bekend is bij Vakgarage. Bijvoorbeeld omdat de auto bij hen gekocht is en is onderhouden. Vakgarage is een betrouwbare partner in uw zoektocht naar de occasion van uw dromen.

Waarom kiest u voor wkautobedrijf?

Brede scala aan merken

Wij kiezen occasions die beste bij u passen zo kunt u van uitgaan dat we scherpe tarieven hebben en geen dure showroom.

Vertrouwd bij onze clienten

We helpen u altijd met uw vragen, onze klanten beoordelen ons als klantvriendelijk en behulpzaam bij het vinden van een occasion of een nieuwe voertuig.

Snel & Makkelijk financieren

Heeft u de kapitaal niet om een auto te kopen? Of wilt u een deel aanbetalen en een deel financieren. WK Autobedrijf kan ervoor zorgen 

In het kort

  • Klantvriendelijke ondersteuning
  • Altijd occasions op voorraad
  • Geen kosten achteraf
  • APK & Onderhoudsvrij
  • Zonder afleverkosten

Heeft u een ander aanvraag?